Kata Aluan Pendaftar

Saya mengalu-alukan dan mengucapkan terima kasih atas kesudian YBhg. Dato' / Prof. / Tuan / Puan melayari Laman Web Pejabat Pendaftar, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM).

Pejabat Pendaftar merupakan tunjang utama pentadbiran UTHM yang bertanggungjawab dalam Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia serta Keselamatan universiti. Ia terdiri daripada beberapa Bahagian iaitu Bahagian Sumber Manusia, Bahagian Pengurusan Organisasi dan Kompetensi dan Bahagian Keselamatan.

Adalah menjadi hasrat pejabat ini untuk memastikan keperluan perkhidmatan kakitangan universiti dapat di penuhi, Pejabat Pendaftar cuba menyalurkan maklumat yang diperlukan melalui Laman Web Pejabat Pendaftar. Harapan saya semoga Laman Web ini dapat memenuhi keperluan maklumat semua pihak khasnya kepada kakitangan Universiti.

 

En. Abdul Halim bin Abdul Rahman

PEJABAT PENDAFTAR
Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM), Parit Raja 86400 Batu Pahat, Johor

+607 – 453 7000   +607 – 453 6337    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   www.pendaftar.uthm.edu.my

       

Dasar Privasi | Dasar Keselamatan | Penafian | Notis Hak Cipta | Peta Laman | Lokasi

Laman web ini sesuai dilayari menggunakan Internet Explorer "Compatibilty View activated" dan Mozilla Firefox dengan paparan resolusi 1024x768.
© Pejabat Pendaftar Universiti Tun Hussein Onn Malaysia 2012. Hak cipta terpelihara.

.
Template © QualityJoomlaTemplates and Top Online Poker